Aikuisten asusteita mukaviin ulkoiluhetkiin

Ulkona on mukavaa kun sormet ja korvat pysyvät lämpiminä! Aikuisten päähineet kuten pipot ja lippikset, sekä aikuisten käsineet kuten hanskat, rukkaset ja sormikkaat ovat meidän perinteisintä osaamisaluettamme. Niitä olemme tehneet jo vuodesta 1964.

Käsineitä ja päähineitä tyylistä tinkimättä

Kaupunkiin vai metsäpolulle, minne tiesi viekään, säänmukaiset asusteet viimeistelevät niin tyylin kuin mukavan fiiliksen.

Joustavat softshellhanskat ovat parhaimmillaan aktiiviselle liikkujalle ja lämpimät neulepipot pitävät korvat suojassa kovemmassakin myräkässä. Tupsulla vai ilman, mikä on päivän tyylisi?

Heijastavat asusteet kuten heijastavat pipot ja hanskat, lisäävät käyttäjänsä näkyvyyttä pimeässä. Muistathan käyttää lisäksi virallista heijastinta turvallisuutesi takaamiseksi!

päähineet

Aikuisten päähineet, kuten trikoopipot ja neulepipot löytyvät täältä. Heijastavissa neulepipoissa on käytetty mukana heijastavaa lankaa, joka pomppaa esiin valon osuessa siihen. Trikoopipoissa heijastavuus on toteutellu erityisellä printillä. Mukava tapa lisätä näkyvyyttä pimeään vuodenaikaan. REFTEC-merkinnästä tunnistat meidän heijastavat pipomme.

hanskat

Aikuisten rukkaset vai sormikkaat, sinä päätät! Valikoimasta löytyy miesten ja naisten hanskat lämpimille syyskeleille, sadesäälle ja paukkupakkasille. Heijastavat hanskat antavan näkyvyyttä pimeällä liikkuessa. REFTEC-merkinnästä tunnistat meidän heijastavat hanskamme. Niitä onkin aika paljon! Tutustu rauhassa valikoimaan. Uutuutena musta hanska, jota ei ensivilkaisulla uskoisi heijastavaksi!

majakka