Ulos sateelta suojaan

Aikuisten sadeasut kuten sadetakit, sadehousut ja sadeviitat löytyvät täältä. Kaikki
sadevaatteemme ovat PVC-vapaita. PU-pinnoitettu sademateriaali on miellyttävän
pehmeä, kestävä ja tuulenpitävä, ja mikä parasta se on täysin vedenpitävä ja käyttäjä säilyy
kuivana myös roisimmassa sade- tai räntäkuurossa. Pakkaa mukaan työmatkalle tai
metsäretkelle, koskaan ei voi tietää milloin sade yllättää!

Tyylikkäät ja käytännölliset sadevaatteet

Tyylikkyys, ajattomuus ja mukavuus yhdistyvät kaikissa sadevaatteissamme. PU-pinnoitettu sademateriaali on miellyttävän pehmeää, kestävää ja vedenpitävää. Löydä naisten ja miesten sadetakit, sadehousut ja sadeviitat rentoon ulkoiluun tai työmatkalle!

sadetakit

Aikuisten sadetakit on aina varustettu käytännöllisillä taskuilla ja hupun reunasta löytyy säätönyöri. PU-pinnoitettu sadevaatemateriaali on valmistettu ilman PVC-yhdisteitä. Kevyesti liukuva vetoketju ja/tai nepparisuljenta edessä on helppo käyttää. Hihansuista löytyy joko säätömahdollisuus tai joustava hihansuun rakenne, joka takaa hyvän istuvuuden.

sadehousut

Aikuisten sadehousut on helppo vetää muiden vaatteiden päälle lisäsuojaa tuomaan märällä kelillä. Joustava vyötärö on miellyttävä ja parantavaa istuvuutta, ja lahkeensuun säätötampit pitävät lahkeet hyvin paikoillaan. PU-pinnoitettu sadevaatemateriaali on valmistettu ilman PVC-yhdisteitä.

sadeviitat

Aikuisten sadeviitta on näppärä tapa suojautua yllättävältä sadekuurolta, sillä se on helposti pakattavissa omaan taskuunsa, ja kulkee siten hyvin mukana kaikissa arjen menoissa. Pakattava sadeviitta on helppo vetää muiden vaatteiden päälle lisäsuojaa tuomaan. Sadeviitta toimii erinomaisesti myös esimerkiksi pyöräillessä, jolloin se suojaa hyvin myös polvia reilun mitoituksen ansiosta. Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä sadeviitan tekninen materiaali on valmistettu ilman PFC-yhdisteitä.

majakka