HC OUTWEARIN UUDET TUULET

30.12.2021

Tiesitkö, että yrityksemme on toiminut Kokkolassa jo vuodesta 1964 ja meidän suunnittelemia sade- ja ulkoiluvaatteita löytyy lukuisista tavarataloista ympäri maan? Vaatteemme ovat olleet kauan tunnettuja, mutta meistä alkoi tuntua, että HC OUTWEAR ei ehkä ole kaikille tuttu. Siksi päätimme uudistaa nettisivumme ja aktivoiduimme somessa, jotta voimme paremmin tutustua asiakkaisiimme ja te meihin.

Instagramiin pääset tästä ja jos selailet mieluummin Facebookkia, niin löydät meidät täältä.

MIEHISTÖN ESITTELY

Yrityksemme kapteeneina toimivat veljekset Marko ja Mikko. He ohjaavat varmoin ottein meitä eteenpäin. Miehistöömme kuuluu lisäksi Riina, joka suunnittelee tuoteemme, ja Marikki, joka vastaa laajasti konttorin puolella siitä että hommat rullaavat. Lisäksi tiloissamme hyörii Toni, jonka vastuualueena on varastolla saapuva ja lähtevä tavara.

MIHIN USKOMME

Uskomme ulkoiluun säässä kuin säässä ja haluamme kannustaa perheitä astumaan ulos ovesta. Olemme sitä mieltä että rento ulkoilu ja pihailu on kaikkien perusoikeus, joka tuo iloa ja hyvää fiilistä, eikä siihen tarvita kalliita hi-tech varusteita tai suuria tavoitteita.

KAIKKI ALKOI NAHKAHANSKOISTA

Yriyksemme on aloittanut taipaleensa valmistaen aluksi laadukkaita nahkahanskoja, joilla kaupunkilaiset selvisivät tuulisista kesistä ja kylmistä talvista, sateisista välikausista puhumattakaan! Yrityksemme jatkaa edelleen merenrantakaupungin perinteitä tuottamalla lapsille, naisille ja miehille kylmän ja kostean sään vaatteita ja asusteita, jotka suojaavat rannikkoseutujen vaihtelevilta sääolosuhteilta ja kestävät vuodenaikojemme erityisvaatimukset. Luonto ja lähiympäristö toimii edelleen suurena inspiraation lähteenä koko porukallemme.

VAATTEITA JOKAKELIN SANKAREILLE

Valikoimissamme on sade- ja ulkoiluvaatteita ja asusteita lapsille, sekä sadevaatteita ja asusteita aikuisille, nuorisoa unohtamatta. Meidän mielestä ei ole olemassa huonoa säätä ja me jopa pidämme sateesta ja siksi olemme erikoistuneet vaatteisiin, jotka kestävät seikkailut hieman rajummassakin säässä. Erityisen ylpeitä olemme lasten sadehaalareistamme, joissa yhdistyy sadevaatteen vedenpitävyys ja helppohoitoisuus teknisen kalvotetun tuotteen hengittävyyteen ja vedenpitävyyteen.

Mukavaa, että olet lähtenyt kanssamme yhteiselle matkalle!

Laita meille viestiä, jos haluat kysyä tai kommentoida. Sähköpostilla tai meidän somekanavissa.

majakka