Kuinka lasten toppahanskat kuivataan

29.1.2022

Törmäämme usein päiväkotien kuivaushuoneissa sekä ystäväperheidemme eteisissä hanskaraukkoihin, joiden kosteat sisukset on nykäisty ulos kuivumaan. Siitä saimme inspiraation kertoa, kuinka hanskat kuivataan oikeaoppisesti. Tämän jutun luettuasi voit jakaa ilosanomaa eteenpäin.

Vaatteiden huolto on ekoteko

Vaatteiden oikeaoppinen huolto on tärkeää, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään ja tarve hankkia uutta vähenee. Lompakko ja ympäristö kiittävät. Tosin usein tuntuu, että lasten asusteet katoavat mystisesti jäljettömiin ja silloin ei huoltotoimenpiteet auta. Kauppaan on mentävä.

Toppahanskojen pesu ja kuivatus

Yleisesti ottaen, suosittelemme pesemään käsineet hellävaraisella pesuohjelmalla, saman sävyisten kanssa ja mahdolliset tarranauhat tms. kiinnitettynä. Kun pesuohjelma on päättynyt, kannattaa hanskat ottaa koneesta välittömästi ja kuivata nurin käännettynä.

Älä vedä vuorta hanskan sisältä

Tämä on tärkein vaihe kuivatuksessa: älä vedä vuorta ulos käsineen sisältä, vaan käännä koko käsine nurinpäin! Käsineen mahdollinen vedenpitävä rakenne vahingoittuu, mikäli vuori vedetään ulos käsineen sisältä.

Nyt sinulla on tarvittavat tiedot jakaa oikeaoppisen kuivatuksen ilosanomaa eteenpäin.

majakka