Turvalliset asusteet arjen pelastajina

Pipo silmillä, hanskat hukassa, ja räkä poskella, tuttuako? Toimivat ja turvalliset asusteet voivat kirjaimellisesti pelastaa päivän. Lasten päähineet kuten pipot ja lippikset, sekä lasten käsineet kuten hanskat, rukkaset ja sormikkaat ovat meidän perinteisintä osaamisaluettamme. Niitä olemme tehneet jo vuodesta 1964.

Ulkoilun iloa myös sormille ja korville

Tuulelta suojassa olevat pienet korvat ja sormet, jotka pysyvät kuivina myös sadetanssin jälkeen, takaavat iloiset ulkoiluhetket koko perheelle.

Täältä löydät niin vedenpitävät hanskat kuin heijastavat pipotkin. Joka kelin sankareille ja jokaiseen seikkailuun löytyy omansa.

Heijastavat asusteet kuten heijastavia pipot ja hanskat, lisäävät käyttäjänsä näkyvyyttä pimeässä. Muistathan käyttää lisäksi virallista heijastinta turvallisuutesi takaamiseksi!

päähineet

Lasten päähineet, kuten trikoopipot ja neulepipot löytyvät täältä. Heijastavissa neulepipoissa on käytetty mukana heijastavaa lankaa, joka pomppaa esiin valon osuessa siihen. Trikoopipoissa heijastavuus on toteitellu erityisellä printillä. Mukava tapa lisätä näkyvyyttä pimeään vuodenaikaan. REFTEC-merkinnästä tunnistat meidän heijastavat pipomme.

hanskat

Rukkaset vai sormikkaat, sinä päätät! Valikoimasta löytyy lasten hanskat lämpimille syyskeleille, sadesäälle ja paukkupakkasille. Heijastavat rukkaset ja sormikkaat parantavat näkyvyyttä pimeällä liikkuessa. REFTEC-merkinnästä tunnistat meidän heijastavat hanskamme. Niitä onkin aika paljon! Tutustu rauhassa valikoimaan: sieltä löytyy leikki-ikäisten rukkaset ja koululaisten sormikkaat ja rukkaset. Näistä löytyy vedenpitäviä ja hengittävämpiä malleja. Uutuutena musta käsine, jota ei ensivilkaisulla uskoisi heijastavaksi!

majakka