Sadevaatteita lapsille, jotka haluavat seikkailla

Voiko olla mitään ihanampaa kuin hyppiä ja kahlata vesilätäköissä?
Lasten sadeasut kuten sadetakit, sadehaalarit, kurahousut ja kurakintaat kaikki löytyvät täältä.

Turvalliset ja monikäyttöiset sadevaatteet

Kaikki sadevaatteemme ovat PFC-vapaita. PU-pinnoitettu sademateriaali on miellyttävän pehmeä, kestävä ja tuulenpitävä, ja mikä parasta se täysin vedenpitävä ja innokas seikkailija säilyy kuivana myös ronskimmissa vesileikeissä. Yhdistele rohkeasti värejä iloiseksi sadeasuksi.

sadetakit

Lasten sadetakit on aina varustettu neppareilla irrotettavalla hupulla, joka on turvallinen myös kiipeilypuuhissa ja heijastavilla yksityiskohdilla, jotka auttavat parantamaan näkyvyyttä pimeällä. PU-pinnoitettu sadevaatemateriaali on valmistettu ilman PVC- yhdisteitä. Kevyesti liukuva vetoketju on neppareilla kiinnitettävän listan alla suojassa. Joustavat hihansuut ja helma takaavat hyvän istuvuuden.

kurahousut

Lasten sadehousut, jotka tutummin kurahousut -nimellä tunnetaan, on kestomenestyjä muun muassa päiväkotien pihoilla. Helppo vetää muiden vaatteiden päälle lisäsuojaa tuomaan märässä maassa leikkiessä. Säädettävät henkselit ja säätönepparit vyötäröllä parantavat istuvuutta, ja irrotettavat jalkalenkit pitävät lahkeet hyvin paikoillaan. PU- pinnoitettu sadevaatemateriaali on valmistettu ilman PVC-yhdisteitä.

sadehaalarit

Sadehaalari on todellinen arjen pelastaja monipuolisuudellaan ja helppoudellaan. Sadehaalarin alaosa on PU-pinnoitettua sademateriaalia, joka on kestävä, vedenpitävä ja helposti huuhtelemalla puhdistettava. Yläosa haalarissa sitä vastoin on kalvopinnoitettua teknistä materiaalia, joka tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi hengittää, jolloin käyttäjä pysyy miellyttävän kuivana myös vauhdikkaammissa vesileikeissä. Irrotettava huppu ja heijastavat yksityiskohdat parantavat turvallisuutta. Nämäkin tuotteet ovat sekä PFC että PVC-vapaita.

kurahanskat

Kurakintaista löytyy värejä ja kokoja, vuorella ja ilman! Valitse mieleisesi säätilasta riippuen. PU-pinnoitettu sademateriaali on valmistettu ilman PVC-yhdisteitä.

majakka