Lasten tekniset ulkoiluvaatteet

Ulkoiluvaatteemme on suunniteltu iloisia ja vauhdikkaita leikkejä varten. Säällä kuin säällä ulkoa löytyy uusia hauskoja puuhia, joissa tarvitaan kestäviä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan suorituskykyisiä vaatteita pitämään pieni seikkailija suojassa vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Ulkoiluhaalarit, ulkoilutakit ja ulkoiluhousut ovat teknistä materiaalia, joka vedenpitävyyden lisäksi hengittää, eli päästää liikkuessa syntyvän kosteuden ulos, jolloin olo pysyy miellyttävänä ja kuivana koko seikkailun ajan.

Turvallinen ulkoiluhaalari

Voit huoletta päästää silmäteräsi pihapuuhiin näissä vaatteissa, ja olla olla varma että lapsella on suojaavat ja mukavat vaatteet päällä.

Huppu suojaa tuulelta ja tuiskulta, ja irtoaa tarvittaessa helposti nepparikiinnityksen ansiosta.

Emme käytä missään tuotteissamme ympäristölle ja ihmiselle haitallisia PFC-yhdisteitä. Lisäksi talvikauden haalareissa on monipuolisesti heijastavia yksityiskohtia, jotka auttavan lasta näkymään pimeällä.

toppahaalarit

Lasten talvihaalarit ovat kauttaaltaan vedenpitäviä, tuulenpitäviä ja hengittäviä teknisen kalvonsa ja teipattujen saumojen ansiosta. Koska ulkoleikit ovat usein vauhdikkaita myös tuotteen istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Sopivasti väljyyttä pepussa ja polvissa antaa liikkumavapautta ja tilaa kyykkiä ja konttia, ja toisaalta hyvin istuvat hihat mahdollistavat hurjemmatkin lentokoneleikit. Pepun ja polvien erityisen kestävät vahvikkeet lisäävät kulutuksen kestoa.

välikausihaalarit

Lasten välikausihaalarit ovat tärkeä osa välikauden ulkopukeutumista ihan keväästä syksyyn asti. Vedenpitävää ja hengittävää materiaalia olevat kuorihaalarit tekevät ulkona liikkumisesta ja leikkimisestä hauskaa ilman huolta kastumisesta. Monilla toiminnallisilla yksityiskohdilla ja ominaisuuksilla välikausihaalareista on saatu käyttömukavia, säältä suojaavia luottovaatteita. Alle mahtuu tarvittaessa välikerroksia kelistä ja lapsen aktiivisuudesta riippuen. Ulkohaalarilla on mainio juosta, temppuilla ja seikkailla luonnossa pysyen lämpimänä ja kuivana!

ulkotakit

Lasten ulkotakit ovat tärkeä osa ulkopukeutumista vuodenajasta riippumatta. Kulutusta kestävää materiaalia olevat ulkotakit tekevät ulkona liikkumisesta ja leikkimisestä hauskaa pitäen lapsen lämpimänä kovallakin viimalla. Monilla toiminnallisilla yksityiskohdilla ja ominaisuuksilla ulkotakeista on saatu käyttömukavia, säältä suojaavia luottovaatteita. Takkien huput ovat irrotettavia ja siten erityisen turvallisia. Alle mahtuu tarvittaessa välikerroksia kelistä ja lapsen aktiivisuudesta riippuen. Ulkotakin voi yhdistää näppärästi ulkohousuihin, jolloin saa toimivan ja säänkestävän kokonaisuuden!

ulkohousut

Lasten ulkohousut ovat tärkeä osa ulkopukeutumista vuodenajasta riippumatta. Kulutusta kestävää materiaalia olevat ulkohousut tekevät ulkona liikkumisesta ja leikkimisestä hauskaa pitäen lapsen lämpimänä kovallakin viimalla. Monilla toiminnallisilla yksityiskohdilla ja ominaisuuksilla ulkohousuista on saatu käyttömukavia, säältä suojaavia luottovaatteita. Housuissa on säädettävä vyötärö, mikä pitää ne hyvin paikoillaan. Alle mahtuu tarvittaessa välikerroksia kelistä ja lapsen aktiivisuudesta riippuen. Ulkohousut voi yhdistää näppärästi ulkotakkeihin, jolloin saa toimivan ja säänkestävän kokonaisuuden!

majakka