HC OUTWEAR -tiimi esittäytyy

Tiesitkö, että yrityksemme Hans Company Oy on toiminut Kokkolassa jo vuodesta 1964 valmistaen aluksi laadukkaita nahkahanskoja, joilla kaupunkilaiset selvisivät tuulisista kesistä ja kylmistä talvista, sateisista välikausista puhumattakaan? Yrityksemme jatkaa edelleen merenrantakaupungin perinteitä tuottamalla lapsille, naisille ja miehille kylmän ja kostean sään vaatteita ja asusteita, jotka suojaavat rannikkoseutujen vaihtelevilta sääolosuhteilta ja kestävät vuodenaikojemme erityisvaatimukset.

Yrityksemme pitkään historiaan mahtuu monenlaisia vaiheita ja nyt sen kapteeneina toimivat veljekset Marko ja Mikko. Miehistöömme kuuluu lisäksi Riina, joka toimii suunnittelijana, ja Marikki, joka vastaa verkkotoiminnoista ja laajasti konttorin puolella siitä, että hommat rullaavat. Lisäksi tiloissamme hyörii Toni, jonka vastuualueena on varastolla saapuva ja lähtevä tavara. Sesonkiaikoina henkilömäärämme meillä jopa tuplaantuu, kun apukäsiä tarvitaan etenkin tavaran vastaanotossa ja lähetyksessä. Luonto ja lähiympäristö toimii suurena inspiraation lähteenä koko porukalle.

Mihin uskomme

Uskomme ulkoiluun säässä kuin säässä ja haluamme kannustaa perheitä astumaan ulos ovesta. Olemme sitä mieltä, että rento ulkoilu ja pihailu on kaikkien perusoikeus, joka tuo iloa ja hyvää fiilistä, eikä siihen tarvita erikoisia varusteita tai suuria tavoitteita.

Vaatteita joka kelin sankareille

Valikoimissamme on sade- ja ulkoiluvaatteita ja asusteita (millaisia vaatteita) lapsille, sekä sadevaatteita ja asusteita aikuisille, nuorisoa unohtamatta. Meidän mielestämme ei ole olemassa huonoa säätä ja me jopa pidämme sateesta ja siksi olemme erikoistuneet vaatteisiin, jotka kestävät seikkailut rajummassakin säässä. Erityisen ylpeitä olemme lasten sadehaalareistamme, joissa yhdistyy sadevaatteen vedenpitävyys ja helppohoitoisuus teknisen tuotteen hengittävyyteen ja vedenpitävyyteen.

majakka