Tarinamme

Ulkoilun ilo ja luonto inspiraation lähteenä

Ulkoilun ilo, meri ja saaristo ovat olleet tärkeimmät inspiraation lähteemme jo vuodesta 1964, jolloin yrityksemme on perustettu tänne meriveden tuoksuiseen ja tuuliseen satamakaupunkiin. Kokkola on aina ollut tiiviisti kytköksissä merenkulkuun ja vuosisatojen kuluessa täällä on rakennettu satoja purjelaivoja ja käyty kauppaa tervalla. Purjealusten purjeet ja merimiesten vaatteet myrskyäville merille valmistettiin taitavin käsin kaupungin käsityöläisverstaissa.

Vaatteita ääriolosuhteisiin

Ympäröivällä luonnolla, kuten merellä ja saaristolla on aina ollut suuri merkitys rannikkoseutujen asukkaille, jotka ovat oppineet arvostamaan lumoavan kauniita tyyniä iltoja meren äärellä ja toisaalta kunnioittamaan myrskyävän meren voimaa. Sääolosuhteita on ollut turha lähteä haastamaan, vaan niihin on täytynyt sopeutua. Tuotteemme syntyivät tarpeeseen suojautua armottomiltakin sääolosuhteilta. Aluksi valikoimiin kuului laadukkaita nahkahanskoja, joilla kaupunkilaiset selvisivät tuulisista kesistä ja kylmistä talvista, sateisista välikausista puhumattakaan. Tänä päivänä yrityksemme jatkaa edelleen merikaupungin perinteitä tuottamalla lapsille, naisille ja miehille kylmän ja kostean sään vaatteita ja asusteita, jotka kestävät vuodenaikojemme erityisvaatimukset.

Kokkolassa suunniteltu

Tuotteet suunnitellaan ja testataan Kokkolassa, ja valmistetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden tehtaissa Kiinassa. Asetamme tuotteille ja yhteistyökumppaneille korkeat laatukriteerit ja valvomme itse muun muassa tehdasvierailuilla, että hyviä eettisiä periaatteita noudatetaan.

Apua arjen pukeutumishaasteisiin

Haluamme helpottaa perheitä arjen pukeutumishaasteissa tarjoamalla säänkestäviä helposti puettavia, turvallisia ja kestäviä ulkoiluvaatteita. Tuotteissamme on kaikki tarvittava, ilman mitään ylimääräistä. Meille on tärkeää huolehtia ainutlaatuisesta luonnosta ympärillämme ja kuljemmekin askel askeleelta kohti ekologisempaa huomista muun muassa materiaalivalintojen avulla.

Haluamme kannustaa perheitä ulkoilemaan säässä kuin säässä. On upeaa seurata lapsen riemua, kun sataa kaatamalla ja jokainen vesilätäkkö on uusi seikkailu. Saatamme joskus itsekkin hypätä lätäkköön!

Ulkoilun iloa säällä kuin säällä!

majakka