NUORI! ILLAT PIMENEVÄT – PUKEUDU MUSTAAN

22.10.2021

Otsikko, jota et ehkä odottanut näkeväsi, mutta meillä on ilouutisia kaikille vanhemmille, jotka ovat huolissaan pimenevistä illoista ja rakkaasta jälkikasvustaan.

Käsi ylös, jos olet yrittänyt vaivihkaa kiinnittää kotoa lähtevälle teinille heijastinta hihaan, kun hän on syöksynyt syksyiseen iltaan? Tuttu tilanne monille. Mutta kun ne heijastimet on niin noloja.

HEIJASTAVAT REFTEC -HANSKAT LISÄÄVÄT NÄKYVYYTTÄ PIMEÄSSÄ

Meidän heijastavat hanskat menevät läpi tarkemmankin tyyliseulan ja nuoret käyttävät niitä mielellään. Hanskat ovat siitä erikoiset, että ne näyttävät aivan tavallisilta mustilta hanskoilta. Niiden taika paljastuu vasta valonsäteiden osuessa niihin.

REFTEC -tuotteemme eivät korvaa heijastimia, mutta antavat lisänäkyvyyttä esimerkiksi tien ylityksiin. Heijastava hanska näkyy näet hyvin auton valokeilassa. Suosittelemme lisäksi virallisen heijastimen käyttöä parhaan turvallisuuden takaamiseksi.

HANKI OMAT HEIJASTAVAT HANSKAT

Mustat hejastavat käsineemme ovat tuulenpitäviä ja vettä hylkiviä. Niissä on myös kevyt vanu, joka pitää sormet lämpiminä säiden viilentyessäkin. Mustia heijastavia hanskoja löytyy kattavasti seuraavilta jälleenmyyjiltämme: K-Citymarket, Budjet Sport, Halpa-Halli, J.Kärkkäinen ja puistokatu.fi

majakka